TANFOLYAMOK

 

Következő képzéseink:

  • TientalTouch I., 9 napos tanfolyam

  • TientalTouch Kiegészítő technikák I., 4 napos tanfolyam
     

A TientalTouch I. tanfolyam előképzettséget nem igényel.

 

TientalTouch I. tanfolyamot min. 5 fő jelentkezése esetén indítunk.

Jelentkezési szándékát a jelentkezési lap e-mail címünkre történő elküldésével jelezheti.
 

A TientalTouch Kiegészítő technikák és a TientalTouch II. tanfolyam elvégzésének feltétele a megszerzett TientalTouch I. tanúsítvány.

 

 

 

TIENTALTOUCH I. képzés

A KÉPZÉS CÉLJA


A képzés célja, hogy a résztvevő elsajátítsa a TientalTouch I. masszázstechnikát, amellyel a szervezet meridiánrendszerét és ezáltal ennek irányítása alatt álló fiziológiai működéseket tudja harmonizálni. A résztvevő képes lesz közvetlenül hatni a meridiánokra és a belső szervekre, valamint a TientalTouch I. masszázs hatásának sokrétűségén keresztül közvetve a lélekre is. Ezért mondjuk azt, hogy a TientalTouch I. több mint a masszázs: egy spirituális kaland is. MEGSZEREZHETŐ TUDÁS ÉS LEHETŐSÉGEK

A végzett masszőr a TientalTouch I. segítségével közvetlen hatást tud gyakorolni a belső szerveket irányító meridiánrendszerre, így a kezelt szervezet szinte azonnal reagál a masszázsra. A TientalTouch I.-gyel az egész meridiánrendszer egyszerre vehető kezelésbe, ezért a működést gátló blokkok, illetve azok rendszerei gyorsabban tudnak kioldódni, illetve olyan blokkokat is ki tudunk oldani, melyeket hagyományos technikák már nem tudnak megmozdítani. Mindezt a TientalTouch I. gyógyszerek és tűszúrás nélkül éri el. További előnye, hogy bármikor, bárkin, gyorsan, egyszerűen és elegánsan alkalmazható. Csak egyszer kell befektetni, és azután egész életünkön át óvhatjuk és erősíthetjük szeretteinket és kedves ismerőseinket. A TientalTouch I. végeredményben egy magasabb életminőség lehetőségével ajándékozza meg a résztvevőt.

A tanfolyam elvégzésével a résztvevő nem csak egy jól alkalmazható tudáshoz, illetve egy masszázstechnikához jut hozzá, hanem a kezek avatása révén egy egész életre szóló képességhez is.

A sikeresen vizsgázók a tanúsítvány megszerzésével egy új szakmát és egyúttal egy üzleti lehetőséget is kapnak. Az elindulást segíti a honlapunkon található, hivatalos masszőr-szakmai névjegyzék. Csak az ezen a listán szereplők minősülnek képzett, nyilvános professzionális tevékenységet folytatható TientalTouch-masszőröknek. A lista az alapadatokon túl bővíthető, feltűntethetők egyéb tevékenységek is. A végzett masszőrök díjmentes utólagos konzultációs lehetőséget is igénybe vehetnek szakmai fejlődésük érdekében.
 

 

A KÉPZÉSRŐL

A képzés gyakorlati, időtartama 70 óra. 9 tanfolyami napból áll, szombattól vasárnapig 9 egymást követő napból, illetve 3×3 napos rend esetén három hosszú hétvégéből. A 9. napon vannak az írásbeli és gyakorlati vizsgák. A képzés kiscsoportos (4-12 fős) keretek között zajlik, szakképzett oktató felügyelete mellett. Az oktatás személyre szabott, a kontroll többszörös, a gyakorlás párokban történik.

A gyakorlati képzés megalapozásaként először is elhelyezzük a TientalTouch-t a masszázsok világában, majd bepillantást nyújtunk a hagyományos kínai orvoslás és a meridiánrendszer működésébe, méghozzá újszerű, praktikus megközelítésből. Ezek után bevezetjük a masszázs elvi működésébe. 

A tanfolyam első napján a résztvevő egy avatásban részesül. A beavatás során egy olyan képesség szerezhető meg, amelynek segítségével korlátlan mennyiségű, speciális, a meridiánrendszert megnyitó energia nyerhető. Ennek segítségével a résztvevő azonnal és közvetlenül tud hatni az akupunktúrás pontokra, az energiapályákra, a meridiánrendszerre. Az avatott kéz technikájával a saját energia leadása megszűnik a masszőröknél.

Ezt követően ennek a képességnek a használatát sajátítja el a résztvevő. Megtanul egy speciális masszázstechnikát, amelynek segítségével képes lesz a páciens meridiánpályáinak egyidejű, általános feltöltésére és energetikai kiegyensúlyozására. A TientalTouch I. technikájában ruhán keresztül végzett érintőmasszázs. Összesen 40 útvonalból és 244 lépésből áll, amelynek során a két kéz – felváltva aktív és passzív szerepben – végighalad a teljes testen

Lehetőséget biztosítunk továbbá olyan kapcsolódó segédtechnikák megismerésére is a tanfolyam során, amelyek a gyógyítók és pácienseik mindennapos problémáira, a kezelések „mellékhatásaira”, valamint a személyi higiénia energetikai oldalának megőrzésére adnak gyógyírt. 

 

További információk, jelentkezés:
E-mail: info@tientalway.com


Tanfolyami jelentkezési lap letöltése

 

 

©2017 TientalWay kft. info@tientalway.com | TientalTouch Masszázsszalon www.tientalszalon.hu