A TIENTALTOUCH meridiánmasszázs hatásmechanizmusa

TientalTouch, a felfokozott hatás

A tradicionális masszázstechnikák a fizikai testre fizikai erővel kívánnak hatni. A TientalTouch meridiánmasszázs csak érinti a testet, de ehhez hozzátesz még valamit: az avatott kéz technikáját. Ez azt jelenti, hogy a masszázs olyan energetikai térben történik, melyben az érintésen túl további tényezők is működésbe lépnek.

A TientalTouch közvetlenül hat a meridiánokra és a belső szervekre, valamint az izomzat ín- és izom csatornáira. Ennek eredménye egy felfokozott hatás, melynek következtében a páciens közérzetében azonnali javulás mutatkozhat mind testileg, mind lelkileg. Tonizálja, energiával tölti fel az egész szervezetet és a lelket. A masszázs alatti relaxált, ernyedt állapotot általában egy fáradt és tompult masszázs utáni állapot szokta követni. Ezzel szemben a TientalTouch kezelés után a páciens jellemzően különleges, fizikai és energetikai aktivitást érzékel. Ezért is célszerű kerülni az esti TientalTouch kezelést.  TientalTouch, a gyorsaság

Ha hatékony egészségjavító és -megőrző módszert keresünk, akkor fontos lesz számunkra, hogy mennyi idő és energia árán érünk el eredményt, és hogy az elért eredmény részleges lesz, azaz csak tüneti kezelést végeztünk, vagy pedig teljes körű, vagyis a bajt a gyökerénél szüntetjük meg, és mindenre kiterjedően számoljuk fel.

A TientalTouch egyszerre gyakorol hatást a fizikai testre, a meridiánrendszerre, a belső szervekre és a lélekre. Ezek a terültek szinergikusan erősítik egymást, így a kívánt eredmény rövidebb idő alatt érhető el. Továbbá mivel közvetlenül hatunk a belső szerveket irányító meridiánrendszerre, a szervezet sokkal rövidebb idő alatt reagál a kezelésre. Ezt fokozza az is, hogy a TientalTouch-csal az egész meridiánrendszer egyszerre vehető kezelésbe, ezért a működést gátló blokkok, illetve azok rendszerei gyorsabban tudnak kioldódni, illetve olyan blokkokat is ki tudunk oldani, melyeket hagyományos technikák már nem tudnak megmozdítani. A TientalTouch további előnye, hogy gyógyszerek vagy tűszúrás nélkül, szinte azonnal tudunk hatni a szervezetre.
  


TientalTouch, az elegancia

A tradicionális masszázs nagymértékben igénybe veszi a masszőr testét, ízületeit és bioenergiáit. Saját energiáiból bőven ad át a páciensének, így teste elfárad, energetikailag lemerül. A masszőrök egy része ezért idejekorán fel is hagy a tevékenységével. De a probléma nemcsak az energia leadásából adódik. Nagyobb gond, hogy a masszázs által a páciensekből kioldott, nemkívánatos energetikai kicsapódásokat is felveszi.

A TientalTouch hatásmechanizmusa ettől eltérő. Az avatott kéz hatására a páciens energetikai rendszere aktivizálódik, és saját magát tölti fel a szükséges energiákkal, így a masszőr megszabadul ettől a tehertől. A masszőr fizikai igénybevétele, ízületeinek terhelése csökken, mivel a módszer természetéből eredően nem kíván akkora fizikai behatást, mint a tradicionális technikák: a kéz csak érinti a fizikai testet, ezért annak érzékeny részein is alkalmazható, akár ruhán keresztül is. Mivel a masszőr teste energiával telítődik, a káros kicsapódásokat nem veszi fel, sőt a masszőr a masszázs során tisztul és töltődik.

A TientalTouch egyedülálló, új értékeket hordoz: 

  • Oly módon kapcsolja össze a masszázst, a bioenergiát és a meridiánrendszert, hogy azok szinergikusan felerősitik és támogatják egymást.
  • Az avatott kéz az avatás tartalmának és módjának köszönhetően alkalmassá válik a meridiánrendszer minden területének és pontjának megnyitására.
  • A TientalTouch három területre közvetlenül és egy időben hat: a meridiánrendszeren keresztül a szervek fiziológiai működésére, az ín- és izomcsatornákra, valamint a lélekre.
  • A lelki szerkezetet a mellkasi központokon keresztül tisztítja.
  • A TientalTouch-ban a meridiánrendszer, a masszázs és a bioenergia összekapcsolása miatt elegendő, ha az avatott kéz csak végighalad a meridiánok mentén, a testet alig érintve. Mivel nem fejtünk ki nyomást a testre, a test érzékeny és fájdalmas területein is alkalmazható, sőt ruhán keresztül is.
  • Teljesen újszerű a technika speciális kiegészítő eszközeinek jellege, tartalma, használatuk módja és elve


 

©2017 TientalWay kft. info@tientalway.com | TientalTouch Masszázsszalon www.tientalszalon.hu